Alles laten logen

Voorbeelden van geloogde materialenpich pine deur geloogd

Deze pich pine deur is net geloogd en deze worden na het logen onder hoge druk afgespoten om de laatste verfresten te verwijderen. U kunt deze deuren in een lak zetten maar ook schilderen in de gewenste kleuren
hekwerk logen ijzerwerk

Ook bij alles laten logen kunt u met uw hekwerk terecht, het bad is groot genoeg om de nodige meters te laten logen. Als u wilt kunnen wij het bad eerder uit het bad verwijderen zodat er nog her en der kleine verfresten blijven zitten om de oude sfeer van het hek te behouden. Ook kunnen wij het bad geheel verf vrij maken om het daarna te laten spuiten of te laten poedercoaten. Ijzeren kasten, banken, tuintafels, stoelen etc. kunnen wij voor u logen.
oude geloogde radiatoren

Oude radiatoren van verschillende afmetingen zijn geen enkel probleem om bij ons te laten logen, hier ziet u enkele kleinere modellen. U kunt deze oude radiatoren na het logen direct behandel naar wens van de klant. Voordat deze radiatoren geloogd worden in het loogbad kunnen wij al uw radiatoren tevens testen op lekkage.

te logen deur afgebladderde verf

Deze oude deur is een mooi voorbeeld van een te logen deur met afgebladderde verf die er na een loogbad zo goed als nieuw uit komt te zien.

houten deur met glas

Ook kunt u uw houten deuren met glas laten logen. U kunt goed zien dat zelfs in de kleinste hoekjes de verf van de deur is verwijderd. Als u deuren zelf gaat scheuren en gaat afbranden met een fohn dan krijgt u brandplekken te zien maar met logen komen de deuren weer als nieuw uit het loogbad.

oude geloogde radiator

U kunt goed zien op de foto dat deze radiator net is geloogd en dat zelfs in de kleinste gaatjes de verf is verwijderd. Na het logen worden alle radiatoren afgespoten onder hoge druk zodat alle zuren en verfresten zijn verwijderd. In de logerij wordt eerst alles grondig bekeken of alles goed is verwijderd voordat deze terug wordt bezorgd.

kast met lades

Ook voor kasten kunt u in onze logerij terecht. De greepjes die op de lades zitten kunt u van te voren verwijderen maar u kunt deze ook mee laten logen zodat daar ook alle verf vanaf is. De lades worden stuk voor stuk geloogd zodat deze allemaal perfect schoon worden.

ronde houten boog ornament

Deze boog is geloogd en heeft zeer veel kleine details waar u zelf uren mee bezig bent om deze te verwijderen maar door deze te laten logen scheelt u dat uren werk en ziet alles er perfect uit. Ook grote houten objecten kunt u bij ons laten logen. Koperen, ijzeren en andere metalen kunnen wij allemaal laten logen in onze logerij.

oude radiator op pootjes

Na het loogbad kunnen de radiatoren gespoten worden in de gewenste kleur van de klant, ook wij kunnen dit voor u regelen tegen een scherpe prijs. Tegenwoordig worden de radiatoren na het logen ook wel in een matte lak gezet en gaan de radiatoren niet roesten en krijgen deze een stoere en decoratieve uitstaling.

deur glas ijzeren venster

Deze eiken deur komt net uit onze logerij en het Art-Deco ijzerwerk komt weer helemaal terug in het geheel. In onze logerij kunt u terecht met al uw soorten hout zoals eiken kastanje populier grenen amerikaans grenen pitch pine meranti merbau den vuren fruitboom etc. Na het logen worden de deuren netjes voor u op naam weggezet zodat iedereen weet van wie deze deuren zijn.

houten deuren raampjes

Ook deuren met veel hoekjes en kieren kunnen wij zeer netjes logen in onze logerij, wij nemen de uiterste zorg voor al uw materialen en gaan zeer zorgvuldig te werk om alles in tevredenheid af te ronden.

oude radiator geloogd

Close-up van een oude motief radiator op pootjes. Hier ziet u het gedetailleerde motief dat met logen geheel schoon word. Dit schoonmaken is voor u zelf een zeer vervelend en tijdrovend karwei.


Alles laten logen